Kínálatunk

Műkedvelő, amatőr pianínók

Ez a kategória kezdők, újrakezdők körében népszerű. Ide tartoznak az orosz, lengyel a magyar, és még számos egyszerű minőségben gyártott hangszer, valamint márkától függetlenül az öreg pianínók. 119.000.-Ft-tól

Újszerű professzionális pianínók

Nagy választékban kínálunk fiatal. 80-as 90-es évekbeli, minden igényt kielégítő. újszerű hangszereket vásárlóinknak. Ezek a német, cseh, svéd, holland. angol. svájci. amerikai. japán pianínók kiváló művészi színvonalon, sok évtizeden át alkalmasak a fokozott igénybevétel melletti használatra. Ideális megoldást jelentenek zeneiskolák, intézmények. művészek és hosszú távon gondolkodó tanulók-műkedvelők számára. Változatos külső megjelenéssel és márka választékkal (Retrof, Rösler, Förster, Yamaha, stb.) A képek csak illusztrálják kínálatunkat!

EGYES DARABOK MOST AKCIÓS ÁRAKON!

Magyarország zongoristáinak és zenetanárainak választása leggyakrabban a cseh RERTOF gyár termékeire esik (RETROF. RÖSLER, WEINBACH, SCHOLTZEI Ezért PETROF részlegünkben bővített kínálattal várjuk e márka híveit. A világ zongoristáinak leggyakoribb választása a YAMAHA YAMAHA részlegünkben új és újszerű YAMAHA pianínókkal várjuk vásárlóinkat.

Újszerű professzionális pianínók.


3-5 év garanciával

179.000.-Ft-tól 310.000.-Ft-ig

MOST MINDEN KÉSZPÉNZZEL FIZETŐ PIANÍNÓ VÁSÁRLÓNKNAK,

INGYENES BUDAPESTI HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK (Fsz.)

AKCIÓ CSAK MA! Bezárás