Újszerű használt

ÚJSZERŰ HASZNÁLT PIANÍNÓK

 

Zongoratermünkben nagy választékban kínálunk újszerű, használt pianínókat. Hangszerkészítő kollégáink 40-50 darabból segítenek kiválasztani az egyéni igények figyelembe vételével a legmegfelelőbbet.

Kategóriáink:

Újszerű professzionális pianínók
(Petrof, August Förster, Rösler, Weinbach, Nordiska, Fazer stb.)

Ezek a német, cseh, svéd, holland, angol, svájci, amerikai, japán pianínók kiváló művészi színvonalon, sok évtizeden át alkalmasak a fokozott igénybevétel melletti használatra. Ideális megoldást jelentenek zeneiskolák, intézmények, művészek és hosszútávon gondolkodó tanulók-műkedvelők számára. Változatos külső megjelenéssel nagy választékban kínáljuk ezeket a pianínókat.
Áruk jellemzően 179.000 Ft és 319.000 Ft között van.

Prémium márkák
(Yamaha, Schimmel, Bechstein, Ibach, Steinweg, Steinway&Sons, stb.)
Kínálatunk legszebb darabjai a nagy tradíciókkal rendelkező világszerte elismert zongoragyárak hangszerei. Ezeknél a pianínóknál már természetes a kivételes hangzás, a tökéletes működés, az exkluzív megjelenés.
Áruk 290.000 Ft-tól indul.

Szervizelt, felújított pianínók

Az 1950-60 között készült hagyományos magas építésű, stílusos, egyedi bútorzatú pianínók kedveltek vásárlóink körében. Ezek a darabok szervizelésük után visszanyerik eredeti szépségüket, kiemelkedő hangzásukat és finom mechanikai működésüket. Általában ebből a kategóriából kerülnek ki a legszebb, legnemesebb hangú pianínók, köszönhetően méretüknek, a bennük felhasznált minőségű anyagoknak és precíz, gondos egyedi összeépítésüknek.
Árak: 229.000 Ft-tól

ÚJSZERŰ HASZNÁLT ZONGORÁK

 

Kínálatunkban kizárólag olyan zongorákkal találkozhatnak, amelyek időtállóak, értékállóak, még évtizedeken keresztül biztosítják a gondtalan, örömteli zongorázás élményét. A kategória összes hangszere páncéltőkés, angol mechanikás zongora, elismert gyártók termékei, amelyek egyaránt alkalmasak művészi, intézményi, és igényes otthoni használatra is.

A választásban zongorakészítő kollégáink lesznek segítségükre.
Képek csak illusztrálják választékunk sokszínűségét. Aktuális kínálatunk megtekintéséhez látogassanak el üzletünkbe!

Aktuális kínálatunk:

Zimmermann, 138 cm , fényes fekete             579.000 Ft
Schimmel, 150 cm, fényes dió                      1.590.000 Ft
Yamaha G2, 173 cm, sötét mahagóni           2.590.000 Ft
Blüthner, 190 cm, fényes fekete (hamarosan)

 

 

AKCIÓ CSAK MA! Bezárás