Újszerű használt

ÚJSZERŰ HASZNÁLT PIANÍNÓK

 

Zongoratermünkben nagy választékban kínálunk újszerű, használt pianínókat. Hangszerkészítő kollégáink 40-50 darabból segítenek kiválasztani az egyéni igények figyelembe vételével a legmegfelelőbbet.

Kategóriáink:

Újszerű professzionális pianínók
(Petrof, August Förster, Rösler, Weinbach, Nordiska, Fazer stb.)

Ezek a német, cseh, svéd, holland, angol, svájci, amerikai, japán pianínók kiváló művészi színvonalon, sok évtizeden át alkalmasak a fokozott igénybevétel melletti használatra. Ideális megoldást jelentenek zeneiskolák, intézmények, művészek és hosszútávon gondolkodó tanulók-műkedvelők számára. Változatos külső megjelenéssel nagy választékban kínáljuk ezeket a pianínókat.
Áruk jellemzően 179.000 Ft és 319.000 Ft között van.

Prémium márkák
(Yamaha, Schimmel, Bechstein, Ibach, Steinweg, Steinway&Sons, stb.)
Kínálatunk legszebb darabjai a nagy tradíciókkal rendelkező világszerte elismert zongoragyárak hangszerei. Ezeknél a pianínóknál már természetes a kivételes hangzás, a tökéletes működés, az exkluzív megjelenés.
Áruk 290.000 Ft-tól indul.

Szervizelt, felújított pianínók

Az 1950-60 között készült hagyományos magas építésű, stílusos, egyedi bútorzatú pianínók kedveltek vásárlóink körében. Ezek a darabok szervizelésük után visszanyerik eredeti szépségüket, kiemelkedő hangzásukat és finom mechanikai működésüket. Általában ebből a kategóriából kerülnek ki a legszebb, legnemesebb hangú pianínók, köszönhetően méretüknek, a bennük felhasznált minőségű anyagoknak és precíz, gondos egyedi összeépítésüknek.
Árak: 229.000 Ft-tól

ÚJSZERŰ HASZNÁLT ZONGORÁK

 

Kínálatunkban kizárólag olyan zongorákkal találkozhatnak, amelyek időtállóak, értékállóak, még évtizedeken keresztül biztosítják a gondtalan, örömteli zongorázás élményét. A kategória összes hangszere páncéltőkés, angol mechanikás zongora, elismert gyártók termékei, amelyek egyaránt alkalmasak művészi, intézményi, és igényes otthoni használatra is.

A választásban zongorakészítő kollégáink lesznek segítségükre.
Képek csak illusztrálják választékunk sokszínűségét. Aktuális kínálatunk megtekintéséhez látogassanak el üzletünkbe!

Aktuális kínálatunk:

Schimmel, 150 cm, újszerű, fényes dió                      1.590.000 Ft
Kawai 155 cm, újszerű, csontfehér                             1.790.000 Ft
Yamaha G2, 173 cm, újszerű, fényes fekete              2.590.000 Ft
Yamaha C3, 186 cm, újszerű, fényes fekete              3.590.000 Ft

Hamarosan:
Steinway & Sons mod O, 180 cm, fényes fekete
August Förster, 190 cm, újszerű fényes fekete